Horoscop 21 decembrie 2022

21 decembrie 2022  |  05:57  |  👁 325 Vizualizari


Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii devin din ce în ce mai selectivi. Aceștia simt nevoia de a avea mai puține persoane în jurul lor. De aceea, încep să calculeze și să facă diferențe.

Cu toate acestea, le vine destul de greu să renunțe la ceva în care au investit timp și suflet. Ai grijă cum spui lucrurilor pe nume, s-ar putea să rănești, fără să vrei.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodiac Taurului au parte de o zi superbă alături de cei dragi. Te vei bucura de activități de familie. Vei petrece mai mult timp alături de cei mici. Îți acorzi mai multă grijă și te vei concentra doar pe ceea ce te face cu adevărat fericită.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii vor experimenta conflicte ori la locul de muncă, ori în familie. Nu te dezarma, este normal să răbufnești. Cu toate acestea, firea ta perfecționistă te face să vrei să ai mereu ultimul cuvânt.

De data aceasta s-ar putea să ai surprize și să rămâi dar cu gândul. Cineva ar putea să te facă să înțelegi că nu trebuie să ai mereu dreptate. Este în regulă să mai și greșești.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt mereu emotivi. Au tendința de a lăsa foarte mult de la ei când vine vorba de fericirea altora. Vei petrece timp prețios alături de cineva drag și vei realiza că te simți apreciată cu adevărat. Ai nevoie de mai mult echilibru în ceea ce privește situația emoțională. Ai tendința de a te agăța de orice vorbă bună pe care o spune cineva.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2022 îi surprinde pe nativii din zodia Leului într-o formă de zile mari. Te vei recupera foarte repede în urma perioadei stresante de la muncă și vei avea timp mai mult pentru ceea ce îți place. Vei începe tot felul de activități în aer liber care să te facă să te miști mai mult.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele și-au propus să fie mai atente la ceea ce își doresc pentru ele. Nu mai ești dispusă să lași de la tine sub nicio formă. Vrei să iei cele mai bune decizii pentru starea ta de bine. Din punct de vedere sentimental, toate merg bine. Ai tendința de a te gândi dacă partenerul este mulțumit de ceea ce aveți împreună. Cu siguranță faci tot ce-ți stă în putință ca totul să fie bine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele se îndrăgostesc repede, dar le trece încă pe atât. Este o zi foarte bună pentru a ieși din cotidian. În loc să mergi acasă și să te apuci de gătit, ia masa în oraș. Mai ai nevoie și de răsfăț. Vei întâlni o persoană specială pentru tine și simți nevoia de a trece la pasul următor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii vor petrece mai mult timp acasă. Vrei să pui la punct toate lucrurile din timp. Tocmai de aceea, te concentrezi mult pe organizare și curățenie. O sesiune de shopping s-ar putea să se ivească, mai ales pentru că ai constatat că decorațiunile tale de Crăciun s-au demodat și trebuie schimbate. Potrivit Astrology.com, te pregătești pentru un eveniment de familie care o să-ți aducă multe bucurii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se concentrează mult pe zona financiară. Vei lucra peste program pentru a pune la punct o echipă mare. Astfel, vei primi și o primă. Îți vei face un cadou mult așteptat, în sfârșit. Din păcate, îți este dificil să te împarți între  locul de muncă și timpul liber. Persoana iubită ar putea să-ți reproșeze acest lucru.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pari îngrijorată de viitorul tău și de ceea ce ți-ai propus să faci pe mai departe. Pare că nimic din ce ți-ai plănuit nu iese așa cum dorești. Ai mai multă răbdare și vei vedea că lucrurile vor prinde contur. Ideal ar fi să te ocupi de lucrurile care te fac fericită. Nu ai mai acordat atenție activităților tale preferate. Acum a venit momentul.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 21 decembrie 2022 îi surprinde pe Vărsători la cumpărături. Vrei să te siguri că toate cadourile sunt gata de livrare. De asemenea, ai depus un efort considerabil pentru a găsi cadourile perfecte. Cât despre tine, cei dragi te vor surprinde cu niște daruri vintage și elegante, exact cum îți place ție.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Abia aștepți să te poți ocupa de activitățile specifice perioadei de Crăciun. Pare că mereu mai ai câte ceva de rezolvat la birou iar situațiile de la finalul anului nu se mai încheie. E momentul să petreci mai mult timp conectată în zona familiei, a stării tale de bine și a răsfățului.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.