Horoscop 1 octombrie 2021

1 octombrie 2021  |  05:11  |  👁 1019 Vizualizari


Berbec

Astrele sunt generoase cu tine și îți aduc noroc legat de partea financiară. Pentru asta trebuie să fii atent și să nu-i cheltui pe lucruri inutile.

Taur

O zi numai bună pentru a duce la bun sfârșit un proiect pe care l-ai tot amânat în ultima vreme. Acum e timpul să finalizezi.

Gemeni

Neînțelegerile cu partenerul de viață nu-ți dau deloc pace. E cazul să-ți calci pe inimă și să lași mai mult de la tine, renunță la orgoliu.

Rac

O alegere neinspirată din trecut îți dă mari dureri de cap chiar și acum. Încearcă să cauți răspunsul corect și nu ezita să ceri sfaturi.

Leu

Te bucuri de o stare de bine interioară și exterioară. Nu ai pentru ce să-ți faci griji, trebuie numai să radiezi de fericire.

Fecioară

Nu traversezi tocmai o perioadă bună la locul de muncă. Ai nevoie de ajutorul colegilor, dar și de ceva confirmări de la șefi.

Balanță

Ține cont de părerea familiei, nu îți vrea răul. E indicat să asculți ce au de spus ceilalți pentru că de unul singur pare că nu mai răzbești.

Scorpion

Ai ceva probleme de sănătate care nu-ți dau pace și care nu te lasă să-ți desfășori activitățile de zi cu zi. E cazul să mergi la doctor.

Săgetător

Ești luat pe nepregătite de jumătatea ta, care este pe punctul de a lua o decizie radicală. Discută deschis despre tot ce vă macină.

Capricorn

E momentul să te adaptezi cercului de prieteni și să ai aceeași activități ca ei, în caz contrar trebuie să cauți o altă gașcă.

Vărsător

Depășește-ți limitele. Ai ocazia să faci lucruri interesante, să încerci activități noi, poate unele dintre ele se transformă în pasiuni.

Pești

O zi perfectă pentru a clarifica niște lucruri din trecut care țin de partenerul de viață. Numai așa relația poate evolua frumos mai departe.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.