Horoscop 4 Martie 2021

3 martie 2021  |  18:43  |  👁 138 Vizualizari


Berbec
Berbecii vor avea ocazia să spună tot ce au pe suflet și o vor face cu mai mult aplomb ca niciodată, riscând să își pună în dificultate până și cele mai apropiate relații.
Taur
Taurii se confruntă cu anumite lacune financiare, iar asta îi poate determina să fie mai irascibili cu ceilalți.
Gemeni
Gemenii sunt puși și ei pe harță. Anumite probleme de familie s-ar putea răsfrânge asupra cuplului pe care îl formează.
Rac
Racii au o perioadă plină de dileme, iar Marte le dă capacitatea de a vocifera, de a protesta, de a spune cu subiect și predicat, sus și tare, tot ce îl nemulțumește.
Leu
Leii sunt ceva mai temperați și găsesc măsura echilibrului în relațiile sale. Aleg calea diplomației de data aceasta.
Fecioară
Fecioarele pornesc mai degrabă o revoltă interioară și evită să își exprime nemulțumirile în public asta deoarece își dau seama că trebuie să adopte o altă tactică pentru a face dreptate.
Balanță
Balanțele sunt într-o perioadă a căutării de sine, deci e posibil să se aplece mai mult asupra chestiunilor legate de religie, ezoterism, spiritualitate.
Scorpion
Scorpionii intră într-un conflict permanent cu persoanele străine, dar apropiate cumva de ei. Poate fi vorba despre vecini, despre colegii de la serviciu sau colegii de școală.
Săgetător
Săgetătorii se liniștesc sufletește și primesc asigurări că lucrurile intră pe un făgaș normal din toate punctele de vedere.
Capricorn
Capricornii sunt în pericol de a pierde bani, iar tranzitul lui Marte în Gemeni îi trage de mânecuță și le spune să nu facă investiții hazardate.
Vărsător
Vărsătorii au o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Sunt inovatori și prind curajul de a se exprima frumos și plăcut.
Pești
Peștii sunt dispuși să cadă la un acord cu persoanele cu care s-au aflat într-un permanent conflict în ultima perioadă.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.