5 abilități digitale pentru un job în IT

5 februarie 2022  |  21:09  |  👁 431 Vizualizari


Cu abilități în digital marketing (SEO și social media) poți face un upgrade carierei tale, alegând un job în domeniul IT. Astfel ai ocazia de a învăța ceva nou în fiecare zi și de a dezvolta, așa cum îți place, site-uri și aplicații, poate pentru un stil sănătos de viață. Și ai posibilitatea de a lucra chiar și de pe cele mai exotice plaje. Descoperă ce abilități digitale să dezvolți acum pentru a face un pas important în cariera ta, spre un job în IT.

Admiri probabil celebritățile care investesc în formarea lor, și pe lângă aparițiile la TV, lucrează la propriile proiecte.

Lyndsey Scott, modelul Victoria’s Secret, Calvin Klein, Prada, a absolvit Amherst College, Massachusetts, cu specializare în teatru și în informatică. În timpul liber creează aplicații iOS, iar pe multe dintre ele le poți descoperi în Apple App Store. imDown este o aplicație cu videoclipuri de mai puțin de un minut, beautifulBook îți permite să adaugi teme art deco sau gotice cărților online, iar Educate! sprijină o organizație care dezvoltă tineri lideri și antreprenori în Africa.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.