3 zodii de copii foarte inteligenți

5 august 2020  |  07:49  |  👁 115 Vizualizari


Noi mamele ne dorim să avem copii frumoși, inteligenți și să aibă și mult noroc în viață. Orice mamă își dorește tot ce e mai bun pentru copilul ei, iar copilul ei pentru ea este oricum cel mai frumos și cel mai deștept, altul la fel ca el nu mai e.
Vărsătorii, Gemenii și Balanțele, care sunt semne de aer, tind să fie primele în topul celor mai inteligente semne din zodiac. Asta pentru că nativii născuți în aceste zodii au mare capacitate analitică. Încă de mici, nativi acestei zodii sunt foarte curioși, iar ăsta este primul pas pentru a învăța și descoperi lucruri noi.
Gemenii
Dacă despre Gemeni se spune că sunt superficiali, mulți astrologi nu sunt de acord cu această afirmație și susțin că curiozitatea lor dusă la extrem îi face să vrea să știe cât mai multe lucruri, să învețe în permanență și tocmai de asta au tendința să nu aprofundeze. Ei reușesc însă să obțină bagaje imense de cunoștințe. Gemeni sunt astfel considerați cei mai inteligenți din horoscop.
Balanțele
Balanța, la rândul ei, se poate detașa de emoții în gândire. Cu toate acestea rațiunea și imaginația se împletesc foarte bine. Balanțele au nevoie de mulți prieteni, de viață socială, nu concep viața în singurătate. Încă de mici, copiilor din Balanță le place să fie înconjurați de prieteni să învețe cât mai mult de la ceilalți.
Vărsătorii
Vărsătorii sunt poate cei mai originali din zodiac. Despre ei se spune că sunt vizionari înnăscuți. Iar modul lor de a gândi sparge toate tiparele. În multe cazuri sunt de-a dreptul geniali și îi surprind pe cei din jurul lor.Gândirea lor pară să nu aibă limite.
Ce spun astroligii despre celelalte semne zodiacale:
Totuși, dacă aceste trei zodii sunt în top, asta nu înseamnă că toate celelalte zodii sunt mai puțin inteligente, ci doar că e o inteligență diferită.
Spre exemplu, semnele de apă, Peștii, Racii, Scorpionii au o inteligență aparte, ei reușind să fie empatici, să-i înțeleagă pe cei din jurul lor.
Taurii, Capricornii și Fecioarele care sunt semne de pământ, au o inteligență practică și se remarcă prin echilibrul de care dau dovadă.
Berbecii, Săgetătorii și Leii excelează la capitolul inteligență intuitivă, ei reușind mai mereu să găsească momentul oportun pentru a acționa în favoarea lor.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.