Văzând cele mai importante trenduri pentru modă, 2020 va fi un an colorat, stilat și cu accesorii care vor atrage atenția!

11 decembrie 2019  |  12:54  |  👁 1488 Vizualizari


După ce ne ghidăm când ne pregătim garderoba pentru 2020?

Am analizat atent marile scene de modă și modul în care fluidul domeniu fashion își arată mâna atunci când vine vorba de a ne spune ce aduce viitorul. Părerile sunt împărțite, așa cum e mereu cazul când creația intervine în design și ne dorim mereu să oferim cele mai spectaculoase idei pentru voi, cele care adoră să fie mereu fresh și îndrăznețe.

Dar printre rânduri am reușit să adunăm câteva idei care să te ajute să compui o garderobă ce să respecte liniile generale și care să te lase să și improvizezi.

IDEI DE STIL: 

  • se poartă în acest sezon culori pastelate ca roz, baby-blue, galben și verde
  • alege piese în nuanțe de nude și maro, în combinație cu alb
  • se poartă asimetria pe o baza curată și monocromă
  • încearcă diferite combinații de auriu cu argintiu și de forme asimetrice cu forme exacte
  • alege fuste în loc de pantaloni
  • neapărat să ai un Costum reinterpretat, cum ne recomandă experta în modă Monique Loveless
  • genți mici de tot, așa cum ne arată Jacquemus, Chloé, Givenchy
  • pene, animal print și piele
Joacă-te cu nuanțele oceanului, pământului și naturii!

A fost anunțată culoarea anului 2020 de către Pantone. pentru industria modei, asta înseamnă că mai mult de 10 milioane de designeri și producători din întreaga lume se vor baza pe influența acestei culori de la inspirație la realizare.

Pantone 2020 va fi inspirat de mare. Așadar, albastrul va fi în centrul atenției, dar și nuanțele de verde și gri, datorită diversității de culori din misterioasele ape ale oceanului.

 

Simplitatea va fi la mare căutare, tocmai pentru că spune ceva foarte important despre stilul unei femei. Că nu are nevoie de nimic altceva ca să fie centrul atenției. Așa cum poți vedea și în acest articol despre modă, 2020 va fi anul contrastelor. Atât este sigur.

Ca și accesorii avem din nou combinații de auriu cu argintiu, multe forme asimetrice combinate sau suprapuse cu forme exacte și inele masculine aduse peste inele care conțin linii feminine.
Alb și maro nude sunt culori de bază în acest sezon, accesorizate cu gentuțe mici și belturi multifuncționale în loc de genți.

Ca și genți avem preferințe și indicații că vor fi la modă ori cele foarte mici ori foarte mari și simple în design.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.