2020-Anul Şobolanului de Metal, în Zodiacul chinezesc. Diplomaţia va intra într-o perioada pacifistă, spun asiaticii

15 ianuarie 2020  |  10:42  |  👁 474 Vizualizari


Potrivit Zodiacului chinezesc, în două săptămâni, omenirea intră în anul Şobolanului de metal. Pentru cei mai mulți dintre noi, rozătoarea nu este decât un motiv de panică. Pentru asiaticisă ai un şobolan de metal este absolut necesar dacă vrei să-ți meargă bine tot anul.

Talentat și foarte simpatic este Remy, șobolanul imaginat de creatorii de la Casa de Producție Pixar.

Pe 25 ianuarie, potrivit Zodiacului chinezesc, Şobolanul va fi venerat așa că magazinele cu produse Feng Shui, au dat lovitură.

Sunt unii care, însă, își doresc un șobolan adevărat mai ales când descoperă că nu numai personajul din filmul de animație este drăguț.

Marti Leimbach și-a dobândit însă notorietatea mondială prin romanele pe care le-a scris. „Să mori tânăr” a fost ecranizat în 1991, având-o ca protagonistă pe Julia Roberts.

Numai când a ajuns celebră, Marti a îndrăznit să mărturisească dragostea pe care le-o poartă rozătoarelor. Are 27 acum. De fapt 9 perechi și progeniturile lor care mișună nestingheriți prin biblioteca scriitoarei.

Pentru astrologii chinezi, 2020 va fi însă un an special. Pe 25 ianuarie asiaticii sărbătoresc intrarea în anul Şobolanului de metal.

Gândind după evenimentele care au dat fiori reci omenirii la începutul anului, negocierile și logica sunt absolut necesare, dacă ne dorim un an cât de cât tihnit.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.