19 elevi al Școlii de Poliție din Câmpina au fost depistați cu COVID-19

11 decembrie 2020  |  09:28  |  👁 313 Vizualizari


Un număr de 19 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au fost depistaţi cu COVID-19 în cadrul testărilor efectuate premergător începerii probelor de examen aferente sesiunii de absolvire a seriei de elevi februarie – decembrie 2020.

Conform datelor comunicate, joi seară, de Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul unităţii de învăţământ, toţi cei 761 de elevi/candidaţi înscrişi la sesiunea de absolvire au fost testaţi cu testul rapid pentru infecţia cu SARS-CoV-2, 11 dintre ei fiind depistaţi pozitiv.

„S-a luat imediat măsura izolării acestora în spaţiile special amenajate de la nivelul şcolii de poliţie sau la domiciliu, în funcţie de situaţie. Ulterior, au fost efectuate şi teste PCR, prin autoritatea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi Direcţiei de Sănătate Publică Olt, care, de asemenea, au fost declarate pozitiv COVID-19. În urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că mai sunt 8 elevi/candidaţi, contacţi direct ai celor depistaţi pozitiv. Pentru cei 19 elevi/candidaţi, a fost dispusă măsura izolării/carantinării, fiind informate direcţiile de sănătate publică din judeţele de domiciliu ale celor 19 persoane”, precizează sursa citată.

Pentru cei 19 elevi va fi organizată o sesiune specială de absolvire, în cel mai scurt timp, respectându-se perioada legală de izolare/carantinare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.