11 afirmatii pozitive pe care sa ti le spui atunci cand simti ca nu te iubesti suficient

Dreaming young woman in yellow dress holding hairs and hat with hand in a field of sunflowers at summer, view from her side. Looking to the side. copy space

18 martie 2022  |  06:59  |  👁 411 Vizualizari


Sufletul tau are nevoie sa le auda. Inima ta are nevoie de tine.

 

Cand nu te iubesti suficient te poti trezi intr-un punct al vietii tale in care nu reusesti sa iti mai atingi obiectivele deoarece iti lipseste incredere in tine. De asemenea, acest lucru te poate face sa te simti nefericita si iti poate afecta negativ viata personala si profesionala.

Ce poti face in momentele in care simti ca nu te iubesti suficient? Sa ai rabdare cu tine si sa o iei treptat astfel incat sa poti schimba radical lucrurile.

Dragostea pentru propria persoană te poate face mai optimistă, mai încrezătoare și mai entuziasmată cu privire la viața pe care o ai, la tot ce ți se întâmplă și la tot ce urmează în viitor. Vei dori să împărtășești talentele și punctele forte cu lumea din jur în timp ce lupți pentru a îți îndeplini visurile și a trăi mai frumos ca niciodată.

Afirmațiile pozitive sunt încurajări pe care ți le spui și care te ajută să validezi anumite adevăruri despre tine. Acestea îți vor oferi tot ce ai nevoie pentru a radia energie pozitivă în sufletul tău. Ele te vor ajuta să construiești în mintea ta gânduri pozitive pe care mai apoi să le transformi în adevăruri sincere. În plus, te vor îndrumă să îți ghidezi viața în orice direcție dorești.

Repetă aceste afirmații și crede cu tot sufletul în cuvintele pe care ți le spui. Cu cât le repeți mai des cu atât vei experimenta mai multă iubire de sine.

1. Am grija de mine cu toata puterea mea. Ii acord inimii mele timp pretios pentru a ii arata ca o iubesc. Imi respect sufletul si ii ofer doar bucurii minunate.

2. Am tot ce imi trebuie pentru a face lucruri minunate in aceasta viata. Imi pot atinge obiectivele, imi pot implini visurile. Am incredere in mine si merg mai departe cu rabdare si curaj.

3. Eu sunt specială. Eu sunt unică. Eu sunt puternică. Eu sunt minunată. Eu sunt parte din acest Univers. Eu sunt magie pură.

4. Caut binele în toate situațiile care apar în viața mea. Am grijă ca în mintea mea să cultiv pozitivitate și optimism.

5. Manifest iubire, dragoste, fericire și bucurie în toate domeniile vieții mele.

6. Sunt deschisă către noi oportunități și experiențe. Îi permit sufletului meu să evolueze și mă bucur de această călătorie.

7. Am încredere în deciziile pe care le iau și știu că ceea ce fac mă va ajuta să îmi creez un viitor mai bun.

8. Am timp pentru mine întotdeauna. Aleg să mă bucur de lucrurile mărunte, să fac ce îmi place și să lupt pentru a fi fericită.

9. Aleg să mă simt bine indiferent de ce se întâmplă în jurul meu. Aleg să văd frumusețea lucrurilor mărunte. Aleg să cultiv recunoștință în sufletul meu.

10. Merit lucruri minunate, așa că îmi deschid sufletul și le accept în viața mea pe parcurs ce acestea se îndreaptă către mine.

11. Iubesc cât sunt de puternică atunci când apar obstacole în calea mea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.