Zodiile copiilor care scapa basma curata atunci cand mint

cute little girl smiling in a park close-up

14 aprilie 2022  |  09:43  |  👁 358 Vizualizari


Indiferent cat de buna este o persoana, ea va minti daca situatia o cere.

O minciuna poate fi spusa din numeroase motive: pentru a evita neplacerile, pentru a scapa de o rautate sau, pur si simplu, pentru ca o persoana nu se poate abtine sa nu cedeze tentatiei. Acestea fiind spuse, uneori, cei mai amabili, draguti si nevinovati sunt cei mai mari mincinosi. Copiii, spre exemplu! Ei sunt cei mai vulnerabili oameni de pe pamant, dar, in mod surprinzator, exista unii extrem de norocosi si inteligenti care scapa basma curata de fiecare data.

Cu ajutorul astrologiei, poti afla exact cine sunt acesti copii. Asadar, copii care apartin acestor zodii sunt cei mai buni mincinosi si scapa mereu cu usurinta. Zodiile copiilor care scapa basma curata atunci cand mint:

Rac

Racul este emotiv si e cunoscut pentru natura lui grijulie. Acestea fiind spuse, copiii nascuti sub acest semn zodiacal sunt si ei foarte sensibili. Totusi, ei pot fi si, maestri povestitori, care scapa cu brio din fiecare episod de minciuna. Desi pot parea cinstiti si sinceri, ceea ce sunt, uneori pot exagera, spunand lucrurile care nu s-au intamplat niciodata, justificandu-le cu multa inteligenta.

Gemeni

Spre deosebire de copiii care sunt introvertiti social si adesea timizi, copiii Gemeni sunt grozavi in initierea conversatiilor. In timp ce le place sa fie in preajma oamenilor, sa-i fermece cu inteligenta si umorul lor, pot merge mai departe si pot denatura adevarul pentru a-l face sa sune mai interesant. Din moment ce o fac cu cea mai mare precizie, aproape ca nu sunt prinsi niciodata. Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

 

Leu

Copiii născuți sub zodia Leu sunt cu totul despre atenție. Le place să fie în centrul tuturor lucrurilor și adesea pot merge prea departe pentru a atrage lumina reflectoarelor.
Pe cât și inocenți și vulnerabili ar putea părea, sunt la fel de înverșunați și neînfricați, motiv pentru care, uneori, pentru a-și face povestea credibilă, ar putea alege să țese povești neadevărate.
Le iese ceva fascinant, așa că mereu scapă basma curată!

Balanță

Când vine vorba de copiii care aparțin acestei zodii, ei sunt extrem de maturi pentru vârsta lor.
Pe lângă faptul că lucrează pentru atingerea echilibrului corect și menținerea păcii, ei vor face orice pentru a preveni conflictele în familie și vor acționa adesea ca mediatori.
Cu toate acestea, vei descoperi că apar modificări de personalitate în funcție de situație.

În funcție de confortul lor, ei își vor schimba personalitatea.
Ei vor minți conform propriei lor convenții, adesea pentru a avea grijă de propriul sine emoțional.

 

Scorpion

Copiii născuți în zodia Scorpion sunt manipulatori grozavi.
Având în vedere natura lor misterioasă, este foarte puțin probabil să-i faci să mărturisească ceva.
Acest lucru îi face să fie mincinoși extrem de buni și ceea ce este uimitor este că și ei scapă fără probleme de fiecare dată.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.