Zodiile care își fac dușmani cel mai ușor

22 iulie 2020  |  05:54  |  👁 609 Vizualizari


Este greu să-ți faci prieteni buni și prea ușor să te pricopsești peste noapte cu dușmani. Iată care sunt zodiile care reușesc să atragă cel mai repede antipatii și să trebuiască să facă față multor energii negative.
Berbec
Berbecii, în special femeile-Berbec, au o fire foarte directă și spun lucurilor pe nume, fără tact. Berbecii sunt ambițioși, independenți, optimiști, dar și foarte arțăgoși. Așadar, un prieten Berbec va fi întotdeauna foarte sincer cu tine, chiar dacă vei primi din partea lui o variantă de adevăr extrem de dură. Din această cauză, Berbecul se numără printre semnele zodiacale care își atrag antipatii ce ajung să se transforme dușmănii foarte repede.
Leu
Un semn astral egocentric, expansiv, exaltat, foarte popular. Este un deliciu să fii în preajma Leului, să-i asculți glumele, să te lași fermecată de nativul acestei zodii. Nu te vei plictisi niciodată în compania Leului și vei afla cele mai interesante puncte de vedere. Lider înnăscut, Leului îi poartă Sâmbetele foarte multe persoane, invidioase pe calitățile sale de cuceritor și enervați de popularitatea, de aroganța, încăpățânarea și de atitudinea de ”Știe-Tot” a acestuia.
Scorpion
Scorpionul este loial, pasional, dinamic și un bun observator. Tocmai această din urmă calitate îi face probleme pentru că, ajunge să devină paranoic în legătură cu anumite persoane despre care începe să creadă că îi sunt dușmani. De aici va  izvorî o atitudide negativă față de aceste persoane care, la rândul lor îi vor răspunde cu aceeași monedă. Pentru că sunt destul de capricioși, nu reușesc să țină prietenii pe termen lung, iar amicii pe care îi au la un moment dat ajung să se transforme în cei mai aprigi critici ai Scorpionului. Dușmănia față de Scorpion nu va trece toată viața, pentru că, dotați cu o memorie de elefant, nu iartă și nu uită, motiv pentru care nu-și va mai dori să reia legături distruse cândva.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.