Zeci de TIR-iști protestează în București pentru a cere eliminarea impozitării diurnelor și stoparea creșterii prețurilor la polițele RCA

29 septembrie 2021  |  06:00  |  👁 322 Vizualizari


Zeci de șoferi de TIR protestează miercuri dimineața în București, în fața Guvernului, pentru a cere eliminarea impozitării diurnelor retroactiv și stoparea creșterii „nejustificate” a prețurilor pentru polițele RCA. Camionagii au mers în coloană pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală, claxonând fără întrerupere, la primele ore ale dimineții.

Anunțul privind protestul din București, din 29 septembrie:

„Pentru protestul din data de 29.09.2021 privind diurna, vă informăm că intrarea în București spre Piața Victoriei se va face în intervalul 06:00 – 09:00, prin următoarele puncte: A1 – în dreptul liceului industrial Auto nr. 8, pe banda 1 de circulație / A2 – pe Bdul Theodor Pallady, în dreptul Policolor / DN1 – la Fântâna Miorița / DN2 – Șoseaua Colentina, în dreptul parcului Plumbuita, pe banda de circulație.

Toți participanții care sosesc cu vehicule trebuie sa aibă în parbriz o pancartă cu mesajul PROTEST DIURNĂ. Protestul va avea loc între orele 09:00 – 15:00. UNTRR a produs 170 de materiale pentru protest (bannere de pus în camion, bannere din pânză de legat pe camion și pancarte – grafica acestora o puteți regăsi mai jos) și vor fi distribuite în ziua protestului de către angajații UNTRR. Totodată, în piața Victoriei o să fie prezentă o dubă semnalizată cu logo-ul UNTRR unde veți putea găsi și alte materiale logistice”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.