Wizz Air a anunțat o nouă rută de la București la Edinburgh

Compania aeriană Wizz Air a anunțat o nouă rută de la București la Edinburgh începând cu 23 decembrie 2019. Zborurile către capitala Scoției vor fi operate de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 30 euro / 129 lei.

Edinburgh este cea mai nouă destinație din rețeaua extinsă WIZZ. Orașul oferă oportunități de vacanță minunate pentru familii, precum și o opțiune foarte bună de city break pentru cei care doresc să aibă o scurtă escapadă pentru a schimba peisajul. Cu aproape 500.000 de locuitori,

Edinburgh este al doilea oraș ca mărime din Scoția după Glasgow, și în doar o oră distanță cu trenul sau cu mașina le puteți combina pe amândouă într-o singură vacanță. Edinburgh are foarte multe de oferit, cu nu mai puțin de 12 festivaluri majore în fiecare an, dintre care majoritatea au loc în august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh sau Catedrala St. Gilles. Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de peisaje impresionante, Edinburgh poate fi admirat de pe Arthur’s seat sau de la Calton Hill.

Wizz Air sărbătorește și lansarea a patru noi rute din Timișoara, inaugurate la începutul lunii august 2019 către Billund, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, precum și Doncaster.

Cele mai noi rute Wizz Air din Timișoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraș din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego; două orașe germane interesante – istoricul, în stil gotic, Nürnberg și Karlsruhe / Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă granița franceză, precum și bijuteria Epocii Victoriene britanice, orașul Doncaster / Sheffield în Marea Britanie.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 117 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 149 de destinaţii din 44 de ţări.

Related posts

Leave a Comment

four × one =