Vlad Cosma a avut dreptate. “Paraditorii” Onea&Negulescu au falsificat dosare si acum merg la puscarie!

Dezvaluirile lui Vlad Cosma, facute in februiarie 2018, despre cum se falsificau probe la DNA Ploiesti sub comanda paraditorilor Onea-Negulescu&gasca se confirma astazi, odata cu rechizitoriul SIIJ prin care cei doi fosti procurori mafioti au fost trimisi in judecata.

Astfel, asa cum Cosma a prezentat inca din primul episod, modul de lucru de la DNA Ploiesti era bazat pe ticluire de probe, falsificarea documentelor, fals in inscrisuri, martori mincinosi sau cu multiple identitati si acuzatii inventate incluse in dosare deschise fie din razbunare, fie pentru “a linisti” anumiti politicieni si persoane influente.

Astazi, SIIJ i-a trimis in judecata pe Onea si Negulescu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, instigare în formă continuată la comiterea, fără vinovăţie, sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și Negulescu Mircea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare, complicitate la represiune nedreaptă, instigare în formă continuată la comiterea fără vinovăţie sub forma participaţiei improprii a infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citeste si: Sa inceapa “PARADEALAAA”! Penalii Onea si Portocala au fost trimisi in judecata de SIIJ! Acuzatiile sunt DEVASTATOARE

Va prezentam primul episod din seria dezvaluirilor facute de fostul deputat Vlad Cosma la vremea cand atat el cat si familia sa erau tintele unitatii “Haules”:

Related posts

Leave a Comment

one + sixteen =