Viorica Dăncilă: ‘Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată’

26 septembrie 2019  |  09:02  |  👁 251 Vizualizari


Premierul Viorica Dăncilă se declară convinsă că moțiunea de cenzură pregătită de opoziție nu va trece în urma votului din Parlament.
Într-o postare pe Facebook, Dăncilă susține că demersul adversarilor politici va fi un eșec și îi acuză pe aceștia nu au prezentat nicio alternativă în cazul căderii guvernului PSD.
”Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi.
Și fiindcă nu poate exista susținere pentru… nimic, nici această moțiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.