Viorica Dăncilă militează pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă a anunțat în urma primei vizite în calitate de premier al Republicii Moldova, a Maiei Sandu, faptul că cele două guverne de la București și Chișinău vor începe să lucreze, în cadrul unui Grup de lucru interguvernamental.

Viorica Dăncilă apreciază intenția Maiei Sandu pentru consolidarea relațiilor cu țara noastră, premierul României afirmând că România va face toate demersurile pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

,,Mă bucură în mod deosebit prezența la București a doamnei Maia Sandu, Prim-ministrul Republicii Moldova, în prima sa vizită de la preluarea mandatului.

Apreciez în mod deosebit interesul doamnei Prim-ministru și al Guvernului pe care îl conduce pentru consolidarea relației speciale cu România. Vom rămâne cel mai sincer susținător al eforturilor pe care le întreprind, în spiritul Parteneriatului nostru Strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

Cele două Guverne vor începe să lucreze, în cadrul unui Grup de lucru interguvernamental, urmând să analizăm proiectele în curs de derulare care necesită o atenție imediată.” a conchis Viorica Dăncilă.

Related posts

Leave a Comment

five × 4 =