Victor Ponta, reacție dură după explozia de la Petromidia: „Cuuum? Îmi dau eu demisia pentru ce nu au făcut Cioloș, Voiculescu și Cîțu”

6 iulie 2021  |  05:59  |  👁 338 Vizualizari


Victor Ponta, fost premier în al cărui mandat a avut loc drama de la Colectiv, a lansat un atac dur la adresa Guvernului pe fondul exploziei de la Petromidia în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa, două au suferit arsuri grave iar una este internată în spital la Constanţa cu fractură.

Într-o postare publicată pe Facebook, liderul Pro România încearcă să exploateze politic accidentul recent de la rafinăria Petromidia, ironizându-i pe liderii coaliţiei de guvernare şi reproşând voalat că, deşi i s-a cerut demisia după momentul „Colectiv”, ulterior nu s-ar fi schimbat nimic în privinţa dotărilor spitalelor pentru arşi.

„Cuuum? Două persoane cu arsuri NU pot fi tratate în România şi le trimite Dl Cîţu în străinătate? La 6 ani după ce aţi cerut demisia Guvernului că nu a asigurat tratament imediat pentru sutele de victime de la ‘Colectiv’? După ce a venit Guvernul ‘Cioloş’ şi ‘Salvatorul’ Vlad Voiculescu a fost de două ori ministru şi a făcut un film ? După ce aţi făcut dosar penal medicilor de la Urgenţă că aveau prea puţine paturi pentru arşi? După ce aţi trimis tot în străinătate medicul cu arsuri după tragedia de la Piatra Neamţ ? După aproape doi ani de Guvern PNL? Ok – îmi dau eu demisia că nu au făcut Cioloş, Voiculescu şi PNL nimic pentru tratarea în România a persoanelor cu arsuri! Ba da – au făcut ceva : şi-au bătut joc de voi! Merită să îi votaţi din nou!”, a conchis Ponta.

Reamintim că la Rafinăria Petromidia din Năvodari a avut loc, vineri, o explozie soldată cu cel puţin trei răniţi. În urma exploziei, un angajat al rafinăriei a murit, doi au suferit arsuri şi urmează să fie transferaţi în străinătate pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar cel de-al patrulea este internat în spital la Constanţa.

Ponta a făcut declaraţiile de mai sus în contextul în care, în urmă cu aproape 6 ani, a demisionat din funcţia de premier sub presiunea protestelor de stradă generate de tragedia de la Colectiv care a ucis în timp 65 de persoane.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.