Viceprimarul Tomescu, luat la întrebări despre cazul angajatului ASSMB condamnat pentru că i-a tăiat gâtul fostei iubite

5 mai 2021  |  07:10  |  👁 123 Vizualizari


Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, a vorbit, în timpul unei intervenţii la postul B1 TV, despre motivul pentru care un angajat al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), condamnat pentru că i-a tăiat gâtul fostei iubite, se află pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor.

Este vorba despre Răzvan Marian Apostol, fost şef serviciu în ASSMB, care, atunci când avea 20 de ani, a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Redăm dialogul dintre moderatorul emisiunii TV şi viceprimarul USR – PLUS.

Moderator: Ce anume, din acest parcurs, v-a făcut să îl consideraţi omul potrivit pentru consiliile de administraţie ale spitalelor?

Horia Tomescu: Eu l-am intervievat legat de activitatea dânsului în administraţia spitalelor.

Moderator: Am înţeles! Şi acolo a făcut minuni, presupun, sau ce a făcut atât de bine că, reamintesc telespectatorilor, dumneavoastră probabil ştiţi, în 2019 s-a angajat la administraţia spitalelor, deci, nu putem vorbi chiar despre o carieră, în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere că suntem la începutul anului 2021, deci, practic a lucrat în 2020 şi un pic din 2019 în cadrul acestei instituţii. Ce anume din anul şi jumătate petrecut în cadrul acestei instituţii vi s-a părut determinant în nominalizarea sa ca membru în consiliul de administraţie, domnule viceprimar?

Tomescu: În urma interviului, activitatea dânsului mi s-a părut relevantă pentru a-l propune într-un consiliu de administraţie.

Moderator: Deci, ce a făcut?

Tomescu: Şi-a făcut treaba exemplar.

Moderator: Adică?

Tomescu: Adică, prin activitatea pe care a avut-o ca inspector…

Moderator: Aşa, deci, era şef serviciu, aşa, şi ce a făcut, ce a inspectat atât de bine ? Spuneţi-ne ce v-a zis la interviu, uite doomne, am fost acolo, am inspectat, am dres? Domnule Tomescu, vă rog!

Tomescu: Asta este opinia mea!

Totodată, întrebat dacă celelalte numiri controversate “şi-au desfăşurat activitatea într-un mod remarcabil pentru spitalele din Capitală”, viceprimarul a avut de spus următoarele:

“Nu aş putea să spun, remarcabil, cred, acceptabil faţă de ce discuţii am avut cu cei cincizeci”.

Moderator: Vreţi să ne spuneţi că, faţă de ceilalţi, aceştia erau cei mai de Doamne ajută, cei mai promovabili, ceilalţi fiind mult sub. Asta ne spuneţi?

Tomescu: Da!

sursa Newsweek

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.