Vicele Ganea îl desființează pe primarul Dobre! Aflați motivul!

Gerul a doborât soarele cu dinți ivit astăzi pe cerul Ploieștiului, dar cu toate acestea, ploieștenii au fost prezenți în număr destul de mare la maifestațiile dedicate zilei de 1 Decembrie. Oamenii au fost nemulțumiți însă de faptul că programul nu s-a respectat, iar mulți, ajunși mai târziu, au ratat parada militară.

Programul s-a devansat cu o oră, iar discursul primarului prezent la eveniment a fost citit de 3 eleve.

Gestul nu a rămas netrecut cu vederea de viceprimarul Cristian Ganea, care l-a taxat pe edil spunând că ,,Dobre a reușit să-și demonstreze incompetența”.

,,Astăzi a fost o zi importantă pentru noi toți. Cea mai importantă ,am împlinit o suta de ani ca stat unitar. O zi în care trebuia să fim mândri că suntem români. Din păcate, organizarea evenimentului la Ploieşti m-a mâhnit profund. Poate încă o dată, primarul Adrian Dobre a reuşit să îşi demonstreze incompetența. Ploieştenii au ratat parada militară pentru că programul anunțat a fost devansat cu o oră. Nu a fost singura gafă a edilului. A adus în fața publicului, pentru a ține o alocuțiune în locul lui, trei eleve, racolate de la şcoală de consilierul personal al primarului, domnul profesor Prună. Copilele au fost obligate să apară în costume populare cu mânecă scurtă, pe un ger de – 5 grade. Deşi nu am avut nici o contribuție în organizarea manifestării de 1 Decembrie, pentru că sunt viceprimar, şi pentru că îi respect pe ploieşteni, țin să-mi cer scuze tuturor celor care au fost dezamăgiți de cele întâmplate astăzi. Îmi cer scuze în numele celor responsabili de acest fiasco, chiar dacă nu am avut nicio legătură cu producerea lui. Ploieştenii merită respect, ploieştenii merită să trăiască într-un oraş cu adevărat european, dar mai ales merită sprijin din partea autorităților.” a scris Cristian Ganea pe Facebook

Related posts

Leave a Comment

20 + 19 =