UPDATE: Un USR-ist ploieștean sare la gâtul “primarului incompetent al Ploieștiului”

UPDATE: ,,Câinele moare de drum lung și PNL Prahova de grija altuia. În loc să se uite în ograda USR, mai bine i-ar spune incompetentului pe care l-au trimis la șefia primăriei Ploiești că orașul se sufocă sub gunoaie și că moare fără investiții, fără fonduri europene, dar cu datorii pentru urmatorii 10 ani cel puțin.” spune USR-istul ploieștean, Mihai Polițeanu pe pagina sa de Facebook.

Știrea inițială:

Delir total! Nici nu au luat frâiele puterii, că PNL și USR se bat pe ciolan ca la ușa cortului! PNL Prahova desființează USR!

Mesajul postat și sponsorizat pe Facebook de PNL Prahova, arată disperarea pe care o au cele două partide din opoziție, flămânde după putere.

Fără un program de guvernare a țării și fără a veni măcar cu un mesaj încurajator pentru români, PNL și USR au refulat, împroașcându-se cu vorbe ca la ușa cortului, pe Facebook:

,,USR nu e departe de comportamentul PSD❗️

Nici n-au ajuns la putere, că deja se bat pe ea în partid!

Cossete Chichirău și Dan Barna au început să se certe ca la ușa cortului.

Nu e așa că sunt ”diferiți”?” este mesajul plătit de PNL Prahova, pe pagina oficială de Facebook.

Disputa din sânul USR, dintre Chichirău și Barna, arată că lupta pentru putere are multe tentacule, grupuri și tabere nehrănite!

Dovada clară a intențiilor deloc bune în ecuația celor două partide, este cu bătaie lungă în dezinteresul românilor, care nu se regăsesc în planurile lui Iohannis și ale lui Barna, decât ca pârghie de sprijin pentru atingerea scopurilor obscure ale impostorilor din PNL și USR.

Redăm mai jos integral tirul de acuze dintre simpatizanții PNL și cei ai USR, postate pe pagina PNL Prahova:

Related posts

Leave a Comment

eighteen − 14 =