Universitatea Politehnica București deschide mâine cel mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, realizat în mediul universitar din România

Universitatea Politehnica din București va deschide miercuri porțile celui mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, realizat în mediul universitar din România.

La acest eveniment, organizat prin intermediul POLI Jobs, vor fi prezente peste 50 de companii de top din țară și străinătate care, pe parcursul a două zile, le vor expune studenților, dar și absolvenților facultăților cu profil tehnic, cele mai noi oportunități de dezvoltare a carierei profesionale.

POLI Jobs 2018 se va desfășura în perioada 07 – 08 Noiembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în Holul AN din Clădirea Rectorat a UPB.

Potrivit organizatorilor, companiile vor propune în cadrul evenimentului numeroase oportunități de carieră printre care se numără programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru pozițiile entry-level, middle-level sau specialiști.

Pentru a putea participa la târgul de cariere, candidații trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al evenimentului: http://cariere.upb.ro/, iar pentru informații suplimentare persoanele interesate pot consulta și pagina de Facebook https://www.facebook.com/POLIJobs.UPB/. 

Totodată, estimările arată că standurile companiilor prezente la acest eveniment vor fi vizitate de cel puțin 20.000 de studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil tehnic.

”Târgul de Cariere POLIJobs se află anul acesta la prima ediție și este cel mai mare eveniment de acest gen organizat în cadrul Universității Politehnica din București. Prin intermediul acestuia ne dorim să continuăm frumoasa colaborare dintre universitate și mediul socio-economic.

Ne bucură mult faptul că peste 50 de companii de profil de pe piața muncii au răspuns pozitiv invitației noastre de a realiza împreună un eveniment de acest gen care să se adreseze tuturor studenților și absolvenților celor 15 facultăți din cadrul universității” a declarat Aniella Vieriu, coordonatorul Agenției POLIJobs.

Companii

Printre companiile participante la eveniment se numără: Avitech, Pirelli, Michelin, Grup Renault, Bosch, Romaero, Vodafone, Huawei, Electronic Arts, Vinci Energies, Electrica, Alten Delivery Securities Bucharest, Tema Energy, Secureworks, Ba Glass, Assystem Technologies, Nuclearelectrica, DB Schenker, Saint Gobain, Team Extension, Infineon, Moduleworks, Prysmian Group, Heidelbergcement, Fev Ece Automotive, Segula Technologies, Inovo, Genpact, ICME ECAB, Hilti, Tenaris Silcotub, Axflow, Cameron, Deimos, Metro Romania, NHR Agropartners, Beler Soft, On semiconductor, Labormed Alvogen, Akka Techologies.

Citiți și

Implică-te în educația copiilor defavorizați! Află cum!

Related posts

Leave a Comment

twelve + four =