Unde iesim in oras azi? Nu la London, ca nu ne mai permitem!

Candva o locatie selecta, unde “clienti fideli” nu era doar o dorinta a patronilor de restaurante, London House a trecut prin schimbari care si-au pus amprenta asupra tuturor aspectelor: spatiu, design, meniu si nu in ultimul rand, preturi.

Asa cum spuneam, la inceput a fost considerat un restaurant select, cu preturi destul de piperate, unde trageai daca aveai intalniri de afaceri, vroiai sa agati vreo gagica misto, cu mai mult de 10 clase, sau era zi de salariu. London a dus-o bine in vremurile alea amestecate, fiindca Ploiestiului nu i-au lipsit niciodata smecherasii, afaceristii si angajatii din companiile petroliere, care formau gasca de “clienti fideli”. Si nici oferta nu era prea variata, abia daca gaseai 2-3 localuri mai pricopsite in oras.

Ei, astazi, London a devenit la fel de accesibil ca Mc’Donalds si, evident, clientii s-au inmultit, mesele au inceput sa devina mai pestrite, iar in weekend abia daca gasesti loc pe scaun. Totusi, ceva i-a determinat pe noii proprietari sa schimbe preturile. In sus. Asta dupa ce au schimbat meniul, tot in sus, imediat ce s-a deschis XS Cafe, la doi pasi distanta.

Am aflat ca preparatele sunt acum cu pana la 50% mai scumpe, adica enorm de mult si am aflat si de ce. “Grecii” (patroni sunt greci) vor sa filtreze clientii, sa nu mai aiba consumatii sub 100 de lei, cu alte cuvinte, au urmarit sa aiba din nou numai smecherasi si businessmen care isi permit. Iar la faza asta, s-ar putea sa le iasa prost. Pentru ca azi avem oricand alte 5 optiuni la fel sau chiar mai bune, unde se mananca bine la juma’ de pret.

 

 

Related posts

One Thought to “Unde iesim in oras azi? Nu la London, ca nu ne mai permitem!”

  1. Stef

    “Voiam” nu “vroiam” boschetar incult

Leave a Comment