Un teren din Comarnic se transferă în domeniul public al județului, pentru construirea de case de tip familial

La finalul acestei săptămâni, unul dintre proiectele de hotărâre care vor fi supuse aprobării consilierilor județeni va fi și introducerea în domeniul public al județului Prahova a unui teren din orașul Comarnic, suprafață care va fi dată în administrare către Direcţia Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Prahova.
DGASPC Prahova are în vedere închiderea Centrului de Plasament Sinaia din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Sinaia şi înfiinţarea unor case de tip familial, prin Programul Operaţional Regional. Pentru înființarea unor case de tip familial destinate beneficiarilor instituționalizați în Complexul de Servicii Comunitare Sinaia, Consiliul județean Prahova a solicitat transmiterea terenului în suprafaţă de 1.371 mp, din domeniul public al orașului Comarnic în domeniul public al judeţului Prahova, iar prin Hotărârea nr. 7/2019 Consiliul local al orașului Comarnic a aprobat trecerea acestui teren din domeniul public al orașului Comarnic în domeniul public al județului Prahova.
Vineri, consilierii județeni vor avea de aprobat introducerea în domeniul public al județului Prahova a terenului, precum și darea în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova în vederea înființării unor case de tip familial, pentru beneficiarii instituționalizați în Complexul de Servicii Comunitare Sinaia.

Related posts

Leave a Comment

2 × three =