Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Prahova a fost reţinut de către poliţişti, fiind suspectat de uciderea unchiului său

15 noiembrie 2022  |  07:13  |  👁 213 Vizualizari


Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Prahova a fost reţinut de către poliţişti, fiind suspectat de uciderea unchiului său. Bărbatul a fost găsit mort de către un vecin, cadavrul acestuia fiind abandonat într-o anexă a casei în care locuia.

Crima a fost anunţată autorităţilor, duminică după amiază, la ora 17:45, când un bărbat din comuna prahoveană Homorâciu a sunat la 112 şi a anunţat că l-a găsit pe vecinul său mort, într-o anexă a casei în care locuia, conform News.ro. Trupul bărbatului în vârstă de 57 de ani prezenta semne de violenţă, cadavrul fiind dus la Serviciul de medicină legală pentru necropsie. La scurt timp, a fost identificat şi principalul suspect în acest caz. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Vălenii de Munte, nepot al victimei. Surse din anchetă susţin că cei doi s-au certat, iar tânărul şi-a lovit unchiul în cap cu o sticlă. Suspectul a recunoscut fapta, au precizat surse judiciare.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.