Un preot a chemat la biserică medicul care l-a tratat de Covid, ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze

26 octombrie 2021  |  07:59  |  👁 244 Vizualizari


Un preot din București l-a chemat alături de el pe medicul care l-a tratat de COVID-19, ca să le explice celor veniți la slujbă de ce este important să se vaccineze. 

Credincioșii au pus întrebări, iar Victoria Aramă, șef de secție la Institutul „Matei Balș”, le-a răspuns alături de soțul ei, și el medic și profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila din Capitală.

Medicul invitat de preotul paroh le-a transmis oamenilor care nu cred în virus că se pot duce ca voluntari la Matei Balș ca să se convingă, în acest fel, care este situația din spitale.

Victoria Aramă, șef de secție la Institutul „Matei Balș”: „Vedem, zilnic, oameni cum mor. Am văzut tragedii nenumărate printre acești pacienți, multe luni de zile: soți care și-au pierdut soțiile, fiind în saloane apropiate, copii care au rămas fără părinți. Tragedii îngrozitoare.

Deci, boala asta există și atâta vreme cât n-am avut vaccin stăteam cu mâinile oarecum încrucișate pentru că, din păcate, nu avem medicamente atât de eficiente cum sunt antibioticele pentru diverse alte boli. Aici nu avem un medicament care să vindece”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.