Cine este noul director general la Conpet

Începând de astăzi, 7 noiembrie 2018, Conpet Ploieşti va avea un nou director general în persoana domnului Chis Timur – Vasile. Acesta a fost numit în şedinţa Consiliului de Administraţie de ieri şi va avea un mandat de 4 ani.

Timur-Vasile Chiş este absolvent al Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti şi conferenţiar în cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

Un comunicat al Conpet arată:

„Urmare derulării procedurii de recrutare și selecție a Directorului General și a Directorului Financiar (denumit și Director Economic) efectuată în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/ 2011 privind guvernanță corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul de Administrație a aprobat, prin Decizia nr. 27/ 06.11.2018, următoarele:

  1. a) numirea dlui. Chiș Timur – Vasile în funcția de Director General al CONPET S.A., începând cu dată de 07.11.2018, cu un mandat de 4 ani, respectiv până la dată de 06.11.2022 (inclusiv), delegandu-i conducerea societății în conformitate cu prevederile legale în vigoare, cu Actul Constitutiv și cu contractul de mandat.
  2. b) numirea dnei. Sanda Toader în funcția de Director Economic al CONPET S.A., începând cu dată de 07.11.2018, cu un mandat de 4 ani, respectiv până la dată de 06.11.2022 (inclusiv), delegandu-i conducerea societății în conformitate cu prevederile legale în vigoare, cu Actul Constitutiv și cu contractul de mandat”.

Tmur-Vasile Chiş a fost şef Birou Analiză şi Monitorizare Proiecte la Conpet şi şef Serviciu Managementul Mentenanţei şi Investiţiilor.

 

Related posts

Leave a Comment

six − 4 =