Un barbat care a fost declarat mort in urma cu 20 de ani, gasit viu la Iasi

Poveste cu totul inedita in Iasi. Un barbat care fusese declarat mort acum aproximativ 20 de ani a fost gasit…viu la Iasi. Toata povestea a inceput in anul 1999 atunci cand un barbat in varsta de 39 de ani, la acea data, a disparut, iar autoritatile l-au declarat decedat asta dupa ce in prealabil i-a fost idendificat cadavrul. Cadavrul a fost identificat in urma unui accident feroviar.

Povestea pare desprinsa din filmele americane, asta deoarece barbatul a fost internat in tot acest timp la Institutul de Boli Psihiatrice Socola din Iasi. Dupa ce a fost descoperit, a urmat o intreaga procedura anevoioasa. Timp de 15 ani reprezentantii institutului au trebuit sa demonstreze ca barbatul este de fapt… viu. Culmea e ca dupa presupusul accident, familia l-a inmormantat, primind automat si un certificat prin care se constata decesul barbatului.

Saptamana viitoare, un jurist de la primarie va merge la Iasi pentru a obtine hotararea judecatoreasca in original, pe baza careia sa poata fi eliberate documentele persoanei respective”, au declarat reprezentantii Primariei Galati.

Sursa: bzi.ro

Related posts

Leave a Comment

sixteen − 9 =