Un băiețel de șase ani a fost împușcat de nouă ori de mama sa pentru că nu voia să doarmă

11 februarie 2023  |  20:36  |  👁 147 Vizualizari


O mamă din Minnesota a fost găsită vinovată de uciderea fiului ei de șase ani. Băiatul a fost dat în plasament, dar s-a întors la mama sa cu doar câteva zile înainte ca aceasta să-l împuște de nouă ori în timp ce se aflau în mașină.

O mamă din Minnesota a fost găsită vinovată de uciderea fiului său de șase ani, împușcat de nouă ori în timp ce acesta stătea în spatele mașinii.

 

Julissa Thaler, în vârstă de 28 de ani, nu a arătat nicio remușcare în momentul în care a fost condamnată, miercuri, de un tribunal din Minneapolis, după ce jurații au avut nevoie de două ore pentru a ajunge la un verdict. Ea va fi condamnată pe 16 februarie – condamnarea atrage automat o pedeapsă pe viață, fără eliberare condiționată.

 

Într-un proces considerat atât de oribil încât juraților li s-a oferit consiliere, procurorii au povestit cum Eli Hart a fost plasat în centre de plasament, din cauza problemelor de sănătate mintală ale mamei sale, dar i-a fost returnat acesteia cu două săptămâni înainte ca ea să-l ucidă.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.