ULTIMUL TREND ÎN MATERIE DE FASHION FACE RAVAGII PRINTRE IUBITORII DE ANIMALE

CE FAC STĂPÂNII DE CÂINI ŞI PISICI?

Dacă până acum te-ai întrebat cât de departe merge imaginaţia umană, atunci când vine vorba despre animalele de companie şi felul în care acestea pot fi în rând cu ultimele tendinţe, noi avem răspunsul.

Merge atât de departe, încât stăpânii căţeilor sau pisicilor care deja îşi îmbrăcau animăluţele de companie nu s-au mulţumit doar cu atât. Nici măcar în momentul în care le-au făcut patrupedelor conturi pe reţelele sociale nu a fost suficient.

Tot mai multe animale de companie apar fotografiate cu manichiura făcută
Aşa a şi apărut ultima fiţă în rândul celor au acasă măcar un animăluţ: gheruţele vopsite în diferite nuaţe ţipătoare. Manichiura special destinată animalelor de companie este un trend care ia amploare în special – aţi ghicit! – în Statele Unite ale Americii.

Credem totuşi că stăpânii necuvântătoarelor au cele mai bune intenţii atunci când le vopsesc ghearele câinilor sau pisicilor cu ojă. La fel, cele care ajung să aibă o manichiură sofisticată sunt cel mai probabil „fetiţele“, cărora stăpânele le asortează unghiile cu propriul lor stil.


Stăpânii sunt fericiţi de noua modă, animăluţele nu prea
Deşi vă sfătuim să nu încercaţi aşa ceva acasă, fiindcă vă puteţi alege cu zgârieturi din partea pisicilor mai „nervoase“, dacă vreţi totuşi să le oferiţi o manichiură în dar, nu trebuie să folosiţi ojă din comerţ. Din cauza faptului că lacul de unghii pe care femeile îl folosesc de obicei conţine anumite substanţe toxice, pentru animale există un tip special de ojă, care deja a fost pus în vânzare.

 

surse:fashionunited, cancan

Related posts

Leave a Comment

3 + two =