ULTIMA ORA/ „Portocalã”, pus sub acuzare de Parchetul General intr-un NOU DOSAR!

13 noiembrie 2019  |  15:10  |  👁 369 Vizualizari


Fostul procuror Mircea Negulescu „Portocala” a fost pus sub acuzare, astazi, de Parchetul General – Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie (SIIJ). Vestea l-a lovit ca un traznet pe fostul „paraditor”, care a sperat pana in ultima clipa ca va scapa de acuzatiile aduse odata cu schimbarea guvernului si instalarea in functii a unor personaje care nu sustin lupta anticoruptie in randul magistratilor.

Dosarul in care a fost pus sub acuzare Negulescu este dosarul 427/P/2014 (se judeca la Tribunalul Prahova), deschis pe numele fostului deputat Vlad Cosma, avand ca obiect o asa-zisa evaziune fiscala savarsita in campania electorala a USL din 2012.

Anchetatorii au stabilit ca „Portocala” l-a acuzat pe nedrept pe Vlad Cosma, folosind probe falsificate, 3 martori protejati cu dubla identitate, rezultand ca fostul procuror a savarsit infractiuni precum cercetare abuziva, represiune nedreapta si influentarea declaratiilor.

Astfel, dosarul in care Negulescu este astazi pus sub acuzare de Parchetul General – SIIJ este unul nou, intrucat pe masa anchetatorilor se mai regasesc si alte dosare ce-l vizeaza atat pe „Portocala” cat si pe Lucian Onea, fostul sef al DNA Ploiesti si alti procurori si politisti judiciari de la Unitatea Haules.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.