Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern

24 noiembrie 2020  |  16:04  |  👁 297 Vizualizari


Tudor Chirilă a explodat după ce a fost criticat de presă pentru că a cerut bani de la Guvern pentru el și alți artiști afectați de pandemie. Chirila acuză presa că manipulează. O parte din fanii artistului au fost și ei nemulțumiți de cererea acestuia, fiind convinși că artistul și alte vedete din România au destui bani în conturi încât să trăiască bine.

„Adevărul manipulează mizerabil mințind prin omisiune și acreditând ideea că semnatarii scrisorii deschise către guvern în care se cere includerea artiștilor în schema de ajutor de stat, o fac doar în nume propriu. Unu la mână că așa ceva nu ar fi posibil, doi la mână, din scrisoare reiese destul de clar. Situația în care se află România astăzi, cu o clasă politică incompetentă și cu un aparat de stat nefuncțional, se datorează în mare măsură acestui gen de „jurnalism”.

Încă o clarificare: scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali. Detractorii nu se gândesc însă că Vama, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vama, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol.

Acum, liber la hatereală:)”, scrie Chirila pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.