Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline!

21 ianuarie 2020  |  13:45  |  👁 96 Vizualizari


Membrii trupei Queen vor avea propria lor monedă! Activitatea lor de invidiat în industria muzicii va fi onorată de către Royal Mint prin lansarea unor monede de colecție care vor intra curând în circulație. Cel care a făcut anunțul îmbucurător pentru fani a fost chiar chitaristul formației Queen, Brian May.

Designul mondedei comemorative, realiyat de către Chris Facey, a fost supervizat îndeaproape de către Brian May și Roger Taylor, doi dintre membrii celebrei trupe de rock, care a cucerit inimile a zeci de mii de fani din întreaga lume. Brian May a fost cel care i-a anunțat pe fani despre emiterea monedei, arătându-se extrem de entuziasmat.

„Este un moment de genul «Cine ar fi crezut?!». Avem o monedă de 5 lire sterline, emisă de Royal Mint, personalizată. Pe o parte este regina, pe cealaltă parte, Queen. Asta nu s-a mai întâmplat până acum. Va fi disponibilă pentru cumpărare în mai multe variante, însoţite de cutii special realizate”, a precizat May într-un mesaj video.

Potrivit paginii online Royal Mint, aceasta este prima monedă dintr-o nouă serie care va sărbători artişti britanici emblematici. La rândul său Chris Facey s-a arătat încântat de faptul că a avut ocazia să colaboreze cu legendara Queen. „Este o mare onoare pentru mine să fiu ales. Nu doar pentru că este una dintre trupele mele preferate, dar şi pentru că este prima dată când o trupă apare pe o monedă britanică”, a transmis Facey.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.