Trump, 3 promisiuni pentru încă 4 ani: Eradicarea SIDA, leac pentru cancer și mers pe Marte

“Patru ani în plus!”: Donald Trump şi-a lansat marţi în Florida, în strigătele mulţimii entuziaste, campania pentru 2020 în încercarea de a obţine un nou mandat după victoria-surpriză din 2016, relatează AFP.
Cu cravată roşie, miliardarul republican şi-a făcut intrarea, însoţit de soţia sa, Melania, pe scena de la Amway Center din Orlando în faţa miilor de suporteri purtând şapca emblematică de culoare roşie ‘Make America great again’ (Să redăm măreţia Americii).
“Am pornit!”, a afirmat vicepreşedintele Mike Pence cu câteva minute mai devreme. “America s-a întors şi nu este decât începutul!”, a adăugat el.
Donald Trump a lăudat marţi sănătatea economiei americane încă din primele minute ale discursului său.
″Ţara noastră avansează, prosperă şi se află în plină creştere în prezent şi, sincer să fiu, zboară spre înălţimi de necrezut”, a declarat republicanul în faţa celor 20.000 de suporteri aflaţi la Orlando.
“Lumea întreagă invidiază economia noastră care este poate cea mai bună economie din istoria ţării”, a adăugat el.
Donald Trump a făcut și trei promisiuni mărețe: ”Vom eradica SIDA în America odată pentru totdeauna, suntem foarte aproape”, a spus președintele SUA. Apoi, a continuat cu declarații din domeniul medical: ”Vom descoperi leacuri la multe, multe probleme, la multe, multe boli, inclusiv cancer și altele. Suntem din ce în ce mai aproape”.
În final, Trump a trecut brusc la cucerirea spațiului. ”Vom pune bazele aterizării astronauților americani pe Marte”.
Impetuosul preşedinte american, în poziţie foarte delicată în sondaje, ştie că va trebui să se impună în ‘Sunshine State’ dacă doreşte să se menţină la putere opt ani ca predecesorii săi Barack Obama, George W. Bush şi Bill Clinton.

Related posts

Leave a Comment

nine + 1 =