Treptele sparte de la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești văruite pentru primirea lui Iohannis la Ploiești

Scările de marmură din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, unde este așteptat să-și lanseze cartea președintele Klaus Iohannis, au fost vopsite.

Utilizatorii Facebook au lăsat mai multe comentarii legate de folosirea vopselei pe marmură.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat pentru dcnews.ro că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare”.

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis – n.r.) s-a anunțat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile.

Au fost plombate, ca să zic așa, și vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparație generală”, a declarat Sorin Tudor.

Pozele cu treptele vopsite au ajuns pe Facebook

„Astăzi (marți n.r), vine Iohannis la Ploiești să-și lanseze o carticică despre Europa. Reprezentanții SGU au făcut curat în zonă și au vopsit marmura… cu vopsea!!! Cât de prost să fii să faci așa ceva?”, este mesajul postat de o ploieșteancă.

Imediat, internauții au reacționat: „Mă miram eu de ce așa agitație zilele trecute, plantat de floricele în rondul din fața Petrom, făcut freza la copacul din fața Petrom, etc, circari ca de obicei”.

Președintele Klaus Iohannis este așteptat în această după-amiază la Ploiești.

sursa foto: Prahova News

Related posts

Leave a Comment

one × 3 =