Trei bărbați reținuți la Sinaia pentru înșelăciune prin metoda ,,bancnota de 500 de lei”

31 ianuarie 2021  |  08:48  |  👁 420 Vizualizari


Trei bărbați care au încercat să înșele o farmacistă prin metoda ”bancnota de 500 de lei” au fost prinși de către polițiștii din Sinaia.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în incinta unei farmacii din Sinaia s-a prezentat un bărbat care a intenționat să achiziționeze un produs, pe care a vrut să îl achite cu o bancnotă de 500 de lei. După ce a primit restul, acesta a spus că nu mai dorește să cumpere nimic și a solicitat restituirea bancnotei de 500 lei, moment în care, profitând de neatenția vânzătoarei, a sustras suma de 300 de lei din restul primit.

În urma activităților investigative, polițiștii au reușit în scurt timp de la sesizare să identifice și să depisteze trei bărbați, bănuiți de comiterea faptei, iar din cercetări, a reieșit că aceștia, folosind același mod de operare, au încercat să-i inducă în eroare și pe angajații unui supermarket din Sinaia.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în instanță cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.