Trafic restricţionat pentru minim 60 de zile în Câmpina

29 martie 2023  |  05:59  |  👁 226 Vizualizari


Traficul pe segmentul de drum cuprins între Șoseaua Paltinu (sens giratoriu) și strada Drumul Taberei va fi restricționat total, în intervalul 28 martie – 31 mai 2023.

Această restricție se produce în urma lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră care se efectuează în partea carosabilă a străzii Voila.

Autoritățile propun următoarele rute ocolitoare:

 1. B-dul Carol I – str. Oituz – str. I.H. Rădulescu – str. Drumul Taberei – str. Voila – cartier Voila/ comuna Șotrile;
 2. B-dul Carol I – str. Calea Doftanei – str. B.P. Hasdeu – str. I.H. Rădulescu – str. Drumul Taberei – str. Voila – cartier Voila/ comuna Șotrile.

  + pentru traficul greu:

  1. Comuna Valea Doftanei: – pe sensul de mers Valea Doftanei către Câmpina: int. DJ 102I – DJ 101S – Secăria – DN1;
  2. Comuna Șotrile: – pe sensul de mers Valea Doftanei către Câmpina: DJ 102I – Lunca Mare – Punct Păstrăvărie – Secăria – DN1.

  Autoritățile estimează finalizarea lucrărilor la data de 31 mai 2023, dar termenul poate fi devansat în funcție de condițiile meteo ori de gradul de realizare a lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.

  „În caz de urgență, se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților comerciali din zona afectată” – informează autoritățile locale.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.