Trafic INTENS pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană către zona montană, pe DN 1 Ploiești – Brașov

2 ianuarie 2021  |  09:51  |  👁 392 Vizualizari


Sâmbătă, 2 ianuarie 2021, traficul se desfășoară îngreunat pe Valea Prahovei, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. Se circulă în coloană, pe raza localității Comarnic, județul Prahova.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se în coloană pe raza localității Comarnic, județul Prahova.

Pe raza stațiunilor montane, se înregistrează valori moderate de trafic, formându-se pe alocuri coloană între Bușteni și Azuga.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.