Trafic îngreunat pe numeroase drumuri din țară. DN1 a fost deblocat la Posada, unde căzuse un brad pe carosabil

Au fost probleme pe Drumul Naţional 1, în zona Posada, după ce un brad a căzut pe şosea. Arborele a rupt şi firele de electricitate în cădere. Acum, circulaţia s-a reluat. Comisarul şef Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al IGPR ne spune ce alte probleme mai sunt la această oră pe şosele.
DN 1 este blocat pe raza județului Prahova, între localitățile Ploiești și Brașov, pe raza localității Posada, km 123, din cauza unui brad care a căzut pe suprafața carosabilă, a declarat comisarul șef Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic al IGPR. În locul respectiv au fost și două tamponări, în care au fost implicate 4 autoturisme. Se estimează că în jumătate de oră traficul să fie reluat în condiții normale.
La această oră se circulă în condiții de iarnă pe numeroase artere din țară, pe autostrada A2 București-Constanța se circulă îngreunat, deoarece ninsoarea viscolită a redus vizibilitatea sub 100 de metri. În condiții de iarnă se circulă și pe autostrada A4 și pe toată raza județului Constanța.

UPDATE: Traficul s-a reluat pe DN1, la Posada, informează Centrul infotrafic.
Sursa: tvr.ro

Related posts

Leave a Comment

11 + ten =