Totul despre ținuta de vară business

România consumă modă de 3 miliarde de dolari/an, cu 91% din haine provenind din import, dar nu are o comisie națională care să verifice și reglementeze calitatea produselor de îmbrăcăminte vândute în magazine, atenționează, la Profit TV, Cezar Ionașcu, consultant de imagine, care prezintă și sfaturi legate de cum trebuie să te îmbraci în afaceri.

,,Confortul este prioritar atunci când alegi hainele și abia apoi trebuie luat în calcul felul în care te fac să arăți. Dar nu voi negocia niciodată 10 milioane de dolari încălțat în mocasini, fără șosete. Doar dacă mă dau jos dintr-un private jet, pentru că atunci am o scuză. Am zis că ne îmbrăcăm corect până la un anumit plafon bănesc. De acolo, mai departe, am voie sa fac orice, să port orice”, spune consultantul.

Adrian Vascu, realizator Dialoguri de Valoare: “Devine parcă foarte facil comerțul online în contextul promovării produselor pe conturile de social media. Ce se întâmplă cu comerțul online? Nu verifică nimeni dacă există calitatea promisă în spatele acelor imagini afișate?”

Citiți continuarea articolului pe profit.ro

Related posts

Leave a Comment

6 − three =