Top 10 Parcuri Acvatice din Europa în 2019! Și România are un reprezentant!

Pentru o vară plină de aventură, alege oricare dintre parcurile de distracție sau acvatice de mai jos, toate în topul celor mai renumite din Europa conform voturilor utilizatorilor TripAdvisor!

Top 10 Parcuri Acvatice din Europa în 2019

Siam Park

Se află în Spania (în Tenerife) și este considerat cel mai bun parc acvatic din lume. Dominat de arhitectura în stil Thai, parcul oferă relaxare, dar și multă distracție pentru întreaga familie. Parcul deține și o plajă străjuită de cocotieri.

Faliraki (Grecia)

Aflat pe coasta estică a insulei Rhodos, acest parc acvatic este o adevărată atracție datorită  toboganelor, valurilor artificiale, jocurilor inedite din zona piscinelor.

Odideea (Italia)

Acest parc acvatic se află în partea de sud a Italiei, în localitatea Rossano (din regiunea Calabria). Alături de distracția de la piscine și de pe topogane, parcul oferă evenimente speciale, cum ar fi concerte.

Aqua Dome (Irlanda)

În acest parc vizitatorii se pot bucura de temperaturi tropicale tot timpul anului, alături de golf de apă și distracții potrivite atât pentru înotători, cât și pentru cei care nu înoată.

Palatinus Strand (Ungaria)

Este localizat în Budapesta, deține 11 piscine diferite, iar în anul 2017 a fost extins cu un centru wellness.

Therme (România)

Situat în Balotești, în apropiere de București, complexul a fost creat în scopul de a oferi o atmosferă de vacanță tot timpul anului.

Temperatura interioară de acolo este de 29-30 de grade, iar apa are o temperatură de 33 de grade. Cele 10 piscine sunt alimentate de apă termală extrasă de la adâncime, există 6 saune uscate, 4 saune umede și 16 topogane.

O altă atracție pentru care Therme este inclus printre cele mai bune parcuri acvatice din România este cea mai mare Grădină botanică din țară, care include peste 800.000 de plante.

Therme cuprinde 3 zone diferite, iar în fiecare lună sunt programate diverse evenimente. De exemplu, în perioada 1-4 august va avea loc „African Rituals”.

Druskininkai Aqua Park (Lituania)

Este o oază de relaxare, cuprinzând și 22 de saune, palmieri, topogane, piscine și o vedere panoramică asupra unui râu din apropiere

 

AquaPark Aquamania (Bulgaria)

Este în stațiunea Albena și se remarcă mai ales datorită prezenței a două topogane unice în Europa:Tornado și FreeFall.

Aquashow Park (Portugalia)

Așezat în regiunea Algarve,acesta oferă un paradis tropical, un hotel și posibilitatea de a participa la diferite evenimente.

Le Vele AquaPark (Italia)

Este parcul acvatic cel mai mare din Italia (localizat în Brescia), oferind oaspeților săi posibilitatea de a se distra în cele 11 piscine ale sale.

Sursa: Qbebe.ro

 

Related posts

Leave a Comment

6 − one =