Top 10 filme romantice de văzut în 2019

Atenție, romantici incurabili! Acestea sunt cele mai așteptate filme de dragoste pe care trebuie să le aveți în vizor în 2019.
Dacă vrei să îți petreci o seară romantică, amuzantă sau pasională vizionând un film doar voi doi, uite recomandările noastre:

What Men Want

Distribuție: Taraji P. Henson, Wendi McLendon-Covey, Pete Davidson, Max Greenfield
Un remake a filmului What Women Want. De această dată rolul este jucat de o femeie, Ali Davis (Taraji P. Henson), un impresar sportiv de succes ce capătă abilitatea de a auzi gândurile bărbaților din jurul său. O comedie romantică în care Ali se va confrunta cu situații neprevăzute în relația cu prietenii și în dragoste.

Isn’t It Romantic

Distribuție: Rebel Wilson, Liam Hemsworth
O tânără arhitectă din New York se trezește dintr-un accident pentru a afla că trăiește în interiorul unei comedii romantice – cel mai rău coșmar al ei.

Gloria Bell

Distribuție: Julianne Moore, John Turturro, Sean Astin, Jeanne Tripplehorn, Michael Cera
Gloria (Julianne Moore) este o femeie divorțată, ce muncește toată ziua, iar seara se distrează în cluburile din LA. Într-o noapte îl întâlnește pe Arnold (John Turturro), și întreaga sa viață este dată peste cap. O poveste de dragoste cu bucurii și complicații.

Five Feet Apart

Distribuție: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson
Doi adolescenți diagnosticați cu fibroză chistică se întâlnesc la spital și se îndrăgostesc iremediabil. Pentru a nu-și risca viața trebuie să păstreze o anumită distanță – de aici și titlul filmului. Dacă ți-a plăcut The Fault in Our Stars, cu siguranță și acest film te va emoționa.

The Aftermath

Distribuție: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Kate Phillips
Îi putem admira pe Alexander Skarsgard, Keira Knightley și Jason Clarke într-o poveste de dragoste despre trei oameni ce trăiesc împreună în Germania după al doilea război mondial. Tensiunea se dezvoltă pe măsură ce durerea lor postbelică se transformă în pasiune… și în cele din urmă în trădare.

After

Distribuție: Meadow Williams, Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Peter Gallagher, Selma Blair, Jennifer Beals
Bazat pe romanul cel mai bine vândut al lui Anna Todd, care a devenit o senzație literară pe platforma socială de povestiri Wattpad, After prezintă povestea zbuciumată a tinerei Tessa Young, care după o viață perfectă și liniștită, îl întâlnește pe Hardin Scott, un băiat dur, cu un secret întunecat de care se îndrăgostește. Acesta o face să pună la îndoială tot ce credea că dorește de la viață.

The Rosie Project

Distribuție: Ryan Reynolds
O dramă romantică bazată pe pe romanul australian din 2013, cu același nume, spune povestea unui profesor universitar care crede că a găsit cheia relației perfecte: un chestionar elaborat în încercarea de a întâlni femeia potrivită.

Flarsky

Distribuție: Charlize Theron, Alexander Skarsgård, Seth Rogen, Andy Serkis, James Saito, Nathaly Thibault
Seth Rogen joacă rolul unui jurnalist care dorește să cucerească bona de care a fost îndrăgostit în copilărie – care între timp a devenit una dintre cele mai puternice femei de pe planetă, interpretată de Charlize Theron. Baftă, prietene.

All the Bright Places

Distribuție: Elle Fanning, Alexandra Shipp, Keegan-Michael Key, Virginia Gardner, Luke Wilson, Justice Smith
Adaptarea Netflix a romanul scriitoarei Jennifer Niven YA cu același nume, spune povestea a doi copii care se întâlnesc în clopotnița școlii unde amândoi contemplau la sinucidere. Iar când devin parteneri într-un proiect de descoperire a „minunilor naturale“ din statul lor, între ei se formează o legătură strânsă.

Last Christmas

Distribuție: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, Michelle Yeoh
O comedie romantică în care îi putem regăsi în roluri principale pe Henry Golding, din filmul “Crazy Rich Asians” și Emilia Clarke, din serialul “Game of Thrones”. Acțiunea se petrece în Londra, unde Kate (Emilia Clarke) lucrează ca și elf într-un magazin de Crăciun. Îl întâlnește pe Tom (Henry Golding), care pare prea bun ca să fie adevărat și reușește să vadă dincolo de barierele lui Kate. Filmul este inspirat de melodia iconică de Crăciun cu același nume a trupei Wham scrisă și produsă de George Michael.

Related posts

Leave a Comment

four × 4 =