Toate dosarele facute de Mircea Negulescu( DNA Ploiesti) vor fi ANULATE

Dosarele instrumentate cu mult talent si pricepere de catre procurorul de elita Mircea Portocala Negulescu vor fi anulate odata cu intrarea in vigoare a noii Ordonante de Urgenta elaborata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

 

„Pentru a fi numiţi în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii trebuie să nu fi fost sancţionaţi disciplinar, să aibă o bună pregătire profesională, o conduită morală ireproşabilă, cel puţîn 10 ani vechime în funcţia de procuror sau judecător şi să fi fost declaraţi admişi în urmă unui concurs organizat de către comisia constituită în acest scop”, se arată în OUG, în cazul DNA. Lucru pe care nu l-a făcut niciunul dintre procurorii care activează la DNA, deoarece legea nu prevedea o astfel de procedură până acum.
CSM va analiza situaţia de această ordonanţă si ca fi de ales între două rele: fie într-adevăr se va merge pe ideea că niciun procuror DNA nu îndeplineşte acum condiţiile şi deci toţi trebuie să plece, fie condiţia concursului se va aplică doar pentru viitor, cu riscul că actele de urmărire penală făcute de procurorul fără concurs să fie anulate în camera preliminară, mai spune sursă citată.
Astfel, in cazul lui Negulescu, toate dosarele lucrate de acesta vor fi anulate intrucat procurorul Portocala nu a dat concurs la DNA, ci a fost detasat! Iata, asadar, cum actele de urmarire penala lucrate de Negulescu cu sprijinul altori mari magistrati talentati (Savu, Onea) ar putea fi anulate in instanta.

Related posts

Leave a Comment

two × five =