Țiriac Auto susține proiectele FRF

Federația Română de Fotbal mulțumește companiei Țiriac Auto pentru susținerea Echipei Naţionale de Fotbal a României şi a dezvoltării fotbalului românesc, prin proiectele FRF.

Într-un comunicat de presă transmis astăzi, se arată:

„Demarat în august 2015, parteneriatul dintre Federația Română de Fotbal și Țiriac Auto s-a întins pe o durată pe patru ani în care România s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absență de la turneele finale, reprezentativele U17 și U19 au obținut două calificări succesive la Turul de Elită pentru Campionatul European, iar România U21 s-a calificat la Euro 2019 pentru a doua oară în istorie.

În toată această perioadă, Țiriac Auto a avut un rol important în suportul oferit de FRF pentru echipele reprezentative și în proiectele implementate pentru dezvoltarea fotbalului.

După patru ani de colaborare, cele două organizații au hotărât de comun acord, în baza strategiei de business, concentrarea pe alte proiecte comune FRF-Țiriac Holding și închiderea parteneriatului pentru Echipa Națională cu Țiriac Auto.

Avem convingerea că parteneriatul dintre cele două instituții va continua și suntem recunoscători pentru sprijinul primit din partea fiecărui partener în misiunea noastră de a obține performanță.”

Related posts

Leave a Comment

1 × 1 =