Tesla își deschide centru la Bucureşti. Compania americană a dat anunț pentru angajări

15 decembrie 2020  |  19:27  |  👁 350 Vizualizari


Constructor de automobile electrice Tesla a intrat în linie dreaptă cu deschiderea centrului din Bucureşti şi a scos la concurs mai multe posturi pe site-ul oficial al companiei.

Pentru început, Tesla vrea să angajeze cinci oameni, dintre care: un manager de magazin doi tehnicieni pentru service un manager pentru service un consultant de vânzări Americanii iau în calcul mai multe locaţii pentru a deschide un centru, iar cel mai probabil vor alege o locaţie în partea de nord a Capitalei.

Tesla a fost brandul cu cea mai puternică creştere în 2020 în România, de 250% în primele 11 luni, la 56 de maşini noi înmatriculate. Până acum clienţii comandau online maşinile care sunt livrate în România. România are în prezent cel mai „agresiv” plan pentru maşini electrice, oferind o subvenţie de 10.000 de euro. În luna noiembrie, capitalizarea bursieră a Tesla a depășit 520 de miliarde de dolari, ca urmare a creșterii cu 5,1% a acțiunilor companiei, până la 548 de dolari pe acțiune, potrivit Business Insider.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.