Telekom vine cu o ofertă de primăvară foarte atractivă la portare

Telekom Romania anunţă o nouă campanie îndrăzneață pentru clienții rezidențiali – primele trei luni gratuite la abonament mobil pentru cei care se portează în rețeaua Telekom Romania, până la finalul lunii martie.

Noua ofertă de portare la planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat, se adresează atât clienților veniti prin portare de la abonament, cât și de la cartelă.

Pentru comunicarea ofertei de primăvară, Telekom lansează și o nouă campanie de comunicare, construită în jurul mesajului “Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înșală,nu îți oferă tot ce dorești sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.

Prețul special de 5 euro / lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală, plasate online pe www.telekom.ro, și la toate portările făcute în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor și este disponibil clienților care au activ un serviciu fix Telekom.

În același timp, clienții care se portează și nu dețin servicii fixe de la Telekom (și nu își vor achiziționa), pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit, ulterior prețul abonamentului fiind de 7 euro / lună.

Citiți continuarea materialului pe start-up.ro

Related posts

Leave a Comment

twenty − 10 =