Teatrul „Toma Caragiu” anunță că a pregătit un nou spectacol

2 februarie 2022  |  12:50  |  👁 270 Vizualizari


Sâmbătă, 12 februarie, și duminică, 13 februarie, se vor juca primele reprezentații ale celei mai recente producții a secției Dramă: comedia „Bani gratis”, de Ray Cooney.
“Traducerea textului și regia artistică a spectacolului sunt semnate de Ioan Coman, „Bani gratis” marcând debutul său în calitate de regizor, iar scenografia este realizată de Ionuț Vișan, aflat, de asemenea, la prima experiență în calitate de scenograf.

Subiectul pe care îl abordează piesa este iluzia îmbogățirii peste noapte: în urma unei confuzii, Henry Perkins, un contabil obișnuit din Londra, se întoarce acasă cu o geantă plină de bani. Presupunând că banii au fost obținuți ilegal și că nimeni nu va informa poliția despre lipsa lor, Henry îi propune soției sale, Jean, să plece împreună la Barcelona. Însă, contrar așteptărilor, Jean nu îi împărtășește entuziasmul, iar exaltatul Henry, care visează la o viață prosperă și lipsită de griji, se vede prins într-un vârtej de minciuni și situații neprevăzute, din care nu lipsesc personajele surpriză. La fel de neașteptat cum a început, visul lui Henry se prăbușește la finalul spectacolului, el redevenind același funcționar umil dintotdeauna.

În distribuție, publicul îi va putea vedea pe actorii: Ion Radu Burlan (Henry Perkins), Clara Flores (Jean Perkins), Dragoș Câmpan (Vic Johnson), Nadiana Sălăgean (Betty Johnson), Paul Chiribuță (Slater), Karl Baker (Davenport), Alin Teglaș (Bill), Iuliu Gâlea (un pieton); ilustrația muzicală este realizată de Dragoș Câmpan, light-design Cristian Șimon.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.