Tăriceanu susține că este hărțuit de DNA pentru că l-ar fi depășit pe Iohannis în sondaje

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că DNA l-ar fi acuzat de corupție pentru că este foarte bine cotat în sondajele de opinie privind încrederea populației.

În felul acesta, a spus Tăriceanu, DNA vizează “zdruncinarea încrederii populaţiei”.

El a declarat că ar exista un sondaj de opinie ale cărui rezultate ar arăta că l-ar fi depășit cu două procente pe președintele României Klaus Iohannis. De asemenea, sondajul invocat de Tăriceanu ar arăta că ALDE şi-ar fi dublat intenţia de vot din 2016 până în prezent.

Tăriceanu susţine că acuzaţiile ce i se aduc constituie un “demers politic” prin care se încearcă să fie “scos din cursă”.

“Este din nou un demers politic, aşa cum se vede în ultima vreme, însemnând ani de zile, acţiuni prin care o serie de lideri politici se doresc a fi scoşi din cursă. Mie mi s-a intentat acţiunea de mărturie mincinoasă acum doi ani de zile, am fost purtat frumuşel pe la procuratură, după aceea prin instanţe, ca să ajung să fiu achitat. Au văzut că nu merge cu ăla, atunci au zis bine, încercăm cu altceva şi acesta este al doilea demers care se înscrie în linia precedentă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Agerpres, care citează România TV.

Related posts

Leave a Comment

1 × two =