Târg de Job-uri organizat de Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești

La Casa de Cultură a Studenților a Universității Petrol-Gaze din Ploiești, mâine este organizată o nouă Bursă a locurilor de muncă adresată studenţilor sau acelora care au studiat la universitatea ploieşteană. Evenimentul, aflat la cea de a XV-a ediţie, va avea loc în intervalul orar 10:00 – 15:00, Târgul de Job-uri fiind organizat de Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova și cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova.

’’Având în vedere condițiile concrete de pe piața forței de muncă în perioada actuală, respectiv nevoia stringentă de specialiști în numeroase domenii de activitate, această acțiune constituie o reală oportunitate atât pentru angajatori, cât și pentru cei interesați de identificarea unui loc de muncă’’, au anunţat organizatorii evenimentului.
Noua ediţie a acestei manifestări va reuni 30 de firme din județul Prahova, care vor oferi aproape 170 locuri de muncă. Ofertele de muncă sunt adresate, în principal, absolvenților de studii superioare, dar și celor cu studii medii – în următoarele specialități: inginerie – mecanică, automatizare, domeniul economic și financiar, marketing, construcții-instalații, IT, turism. Totodată, vor fi disponibile și numeroase poziții de internship.

Related posts

Leave a Comment

three × four =