Suspiciune de mită electorală la Sala Sporturilor din Ploieşti

Imagini surprinse la Sala Sporturilor din Ploieşti.
Un grup generos de persoane, purtând tricouri şi însemne ale unui partid politic, a fost surprins în timp ce negocia şi discuta despre sume de bani, alegeri, cartiere şi liste de vot. Acestea au fost cuvintele pe care cititorul nostru a reuşit să le surprindă în timp ce trecea pe lângă grupul respectiv.
“Buna ziua, am surprins astazi la Sala Sporturilor aceasta intalnire. Erau multi barbati si femei, dintr-un partid, care discutau despre liste de vot, bani, ziceau ceva despre cartierele din Ploiesti, atat am apucat sa prind din discutie. Cred ca voiau sa se organizeze unde sa imparta bani in ziua alegerilor sau chiar venisera sa distribuie ei bani pe la Sala, dar nu stiu daca intre ei sau altora”, ne-a scris cititorul nostru.
Ph-online.ro va urmări cu atenţie desfăşurarea evenimentelor de acest fel şi vom semnala Poliţiei toate abaterile şi tentativele de mituire. Rugăm cititorii care surprind astfel de imagini să ni le trimită la redacţie şi încurajăm cetăţenii să nu accepte mita electorală, aceasta fiind ilegala şi pedepsindu-se penal.

 

Sursa: Ph-online.ro

Related posts

Leave a Comment

ten + 5 =