SURSE/ Un nou dosar penal, impotriva lui Onea si Negulescu! Au aparut nume noi in dosar

Vesti teribile pentru paraditorii de la Haules! Un nou dosar penal a fost deschis de procurorii de la Parchetul General pe numele lui Onea si Negulescu!

Se pare ca de data aceasta, in dosar mai sunt vizati si doi politisti judiciari de la DNA Ploiesti, altii decat Florea Gabriela si Mihai Iordache, pe numele acestora din urma existand alta ancheta in curs.

Noul dosar de la Parchetul General vizeaza acuzatii precum represiune nedreapta, abuz in serviciu cu foloase necuvenite si metode abuzive de constrangere a martorilor (tortura).

Reamintim ca Sectia Speciala de investigare a infractiunilor din justitie a descins, astazi, la sediul DNA Ploiesti, pentru a verifica existenţa unei camere pe care procurorii Onea şi Negulescu o foloseau pentru a determina martorii să facă denunţuri.

Un martor a declarat că că a fost băgat în acea „cameră secretă” unde a fost lăsat fără apă şi mâncare şi nici nu a avut acces la toaletă timp de aproape 8 ore.

Prin aceste metode cei doi procurori îi contângeau pe martori să facă declaraţii după bunul lor plac.

De exemplu, mai multi martori din dosarele Cosma, Ghita, Tudose au declarat ca au fost torturati in sediul DNA pentru a semna declaratii false.

Printre cei implicati se flla deja cunoscutii procurori exclusi din DNA, politistii judiciari exmatriculati si se pare ca ar fi vorba si de alti 2 politisti.

Related posts

Leave a Comment

nineteen − five =